|
Post by Tonks on Nov 23, 2003 9:41:43 GMT -5
ega annegi pole ju kõige tähtsam, tähtsam on see, kui sa kirjutad midagi südamest ning annad edasi oma mõtet ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Albus Dumbeldore on Nov 23, 2003 10:15:23 GMT -5
jahh just! kirjutagi ikka mdiagi....ihhii 
|
|
|
Post by Celede on Nov 23, 2003 12:11:16 GMT -5
jahh just! kirjutagi ikka mdiagi....ihhii  aga kirjuta ise kah ..tahaks sinu loomingut kah lugeda 
|
|
|
Post by Albus Dumbeldore on Nov 23, 2003 12:38:57 GMT -5
apikene etkel ei oskagi aga nuhh ex ma proovi suvel, sügisel ja talvel olgu ilm siis külm või karge... istun soojas toas ma ja hpkooli teen kaa.... mwhahahahahahaha ok ma etkel 1 mincaga mõtlesin välla niiet ärge pange tähele! 
|
|
|
Post by tydruk1307 on Nov 23, 2003 14:42:59 GMT -5
apikene etkel ei oskagi aga nuhh ex ma proovi suvel, sügisel ja talvel olgu ilm siis külm või karge... istun soojas toas ma ja hpkooli teen kaa.... mwhahahahahahaha ok ma etkel 1 mincaga mõtlesin välla niiet ärge pange tähele!  aga lahe ju! minu enda oma tuleb varsti (ma üritan)
|
|
|
Post by Albus Dumbeldore on Nov 23, 2003 14:54:46 GMT -5
aaitähh....ma peax mdiagi veel mõtlema...ma nagu eriti ei näind vaeva enne....  jahh kõik kirjutage luuletusi äbeneda pole siin midagi!  looooming........looming....
|
|
|
Post by Celede on Nov 24, 2003 8:56:20 GMT -5
ongi tegelt et kui tahad kribada korralikku luuletust peab kõik läbi mõtlema...aga mõnikord võib ja ka kiirelt tehes jumala hea luuletuse saada  ..aga ma mõtlen koguaeg...eks ma vaata mis saab... kui kaugusest paistmas on torn, ei suuda sa olla morn, sest sa tead, et hpkool, tervitab sind omalt poolt, rõõmuga siis kiirustad, et esimene olla saad. Vaatad ringi õpid ka.. ja siis äkki ehmatad, oli see Peeves, kes hirmutas? ja jooksed sa siis kiiruga oma puhketuppa peitu sa seal sa vaatad rõõmuga lund, mis akna taga sajab... mõtled ilmse rõõmuga, kelle vastu lähed lumesõjaga, sõjaplaani mõtled sa, ja mängid malenditega.... nuh selline siis...selle mõtlemiseks kulus 2 minza  ..taaskord koha peal mõeldud...aga äkki on sellest asja kah 
|
|
|
Post by Tonks on Nov 24, 2003 9:06:55 GMT -5
braavo!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D see oli küll [glow=red,2,300]VÄGA[/glow] hea ju! 
|
|
|
Post by tydruk1307 on Nov 24, 2003 9:59:43 GMT -5
super ;D ;D ;D ;D ;D te kõik nagu päris luuletajad kohe  oki, lubasin enda oma ka... kaugel asub hpkool seda juhib dumbledore igal õhtul hoolega mõtleb ja siis sulega kirja paneb oma mõtted et teised saaksid selgeks võtted kuidas siin ka käituda ja veel punkte teenida nuh, mis te arvate?
|
|
|
Post by Albus Dumbeldore on Nov 24, 2003 10:07:40 GMT -5
vingeeed te ni tublid oletee....ma mõtlen sis ka midagi välla niiii.... Lõpuks kooliaasta algas...yee kauguses juba paistabki see, suur loss tornidega. Elu seal on ikka üli mega! Kaasa tahtsin võtta ma, oma väikse teleka... Aga see ei funka seal ära nõiutud maa peal! Irw...see nüüd küll suurem asi polnud aga mai tia kargas pähe, et teeks väikse luuletuse! 
|
|
eliises
Kasutaja

~Sassy!~
|
Post by eliises on Nov 24, 2003 10:41:17 GMT -5
Dumbledore on lahe mutt raamatus on hoopis kutt. Eestis oma võlukool kust ei puudu ükski tool, et süüa saaksid kõik meist siin ja et Harryl Eestiga ei katkeks liin. Sest HPkool on loodud nüüd kahjuks siit puuduvad põldpüüd. Kuid see-eest kaunid fööniksid pisaraid siin valasid. Kuid praegu selleks põhjust pole sest ilm ju ka pole üldse kole. Tule, seikle hpkoolis istu võluauto roolis. Ära karda Voldemorti Viska talle näkku torti. Ja kõige tähtsam olgu see: Just sina oled selleks kõigeks täitsa õige Eesti mees! 
|
|
|
Post by tydruk1307 on Nov 24, 2003 12:00:44 GMT -5
see on küll vääga vinge....  võib olla peax ise ka veel ühe luuletuse kirjutama...
|
|
Fati
Verivärske kasutaja
|
Post by Fati on Nov 24, 2003 13:10:19 GMT -5
[glow=red,2,300]Luuletus[/glow] [glow=green,2,300] Väike Porche sõidab teel, väike püüdja katusel. Sõidab, sõidab oh sa poiss! Kitu lendab siuh! ja viuh! Püüdjal süda rinnus peksleb, aga luud see tahab stritslit. Mis siis teha saab too Porche, kui kontrollis tahab passi, kontrolör kel eeskujuks on, üks rasvaste juustega konn? Lugu lõppes sedasi, et kitu lendas edasi ja Porche koos luuaga, jäi piiri taha pidama, kuid püüdja väike tuisupea jooksis koju luuata!  :)See minu luuletus!!!  Muide olen Hufflepuffist![/glow]
|
|
|
Post by pottergirl00 on Nov 24, 2003 14:09:17 GMT -5
tubliiid!!
|
|
|
Post by Celede on Nov 25, 2003 9:42:54 GMT -5
niiiiiiii lahedad luuletused kõigil. ;D eks näis kes võidab veel üldse.ei tea, miks inimesed rohkem luuletusi ei saada?äkki peaks igale saatma sõnumi, et ta kribaks?
|
|